Традиційно в квартирі для прийому гостей виділяється найбільша і світла кімната – зал. Для цього її відповідним чином меблюють, створюють власний вигляд і максимально зручні умови для дружньої бесіди, спілкування. Єдиною вільної площиною в цьому обсязі залишається стеля, тому дуже важливо, щоб її вигляд був і привабливим, і відповідав решті стилю. Оптимальним вирішенням цього завдання є монтаж натяжної стелі. Ви можете купити натяжні стелі в Києві, замовивши монтаж у професіоналів компанії “Екополіс”. Це універсальна конструкція, яка може бути використана не тільки в житлових приміщеннях, але і в офісах, клубах, ресторанах і кафе. Вони бувають різних видів, кожен з яких має свої особливості.

Матове натяжне полотнище

Може бути виконано як з плівки ПВХ, так і тканини. Це класичне рішення, що забезпечує абсолютно гладку поверхню, на якій немає відблисків від світильників. Воно здатне замаскувати всі дефекти основної стелі, які неможливо приховати оштукатурюванням або фарбуванням. Наприклад, нерівно покладені плити. З такою натяжною стелею можна використовувати будь-який тип освітлення, воно не буде спотворювати обличчя предметів. Традиційно використовується для приміщень прямокутного формату. Плівка ПВХ має повну водонепроникність. Додаткова властивість – здатність зменшувати рівень так званого повітряного шуму.

Глянцеве натяжне полотнище

Має властивість суб’єктивно розширювати простір за рахунок світлових відблисків і відбиття предметів. Глянцева плівка ПВХ відмінно підходить для інтер’єрів в стилі Hi-Tech або модерн. Полотнище може бути не тільки білим, спектр відтінків необмежений, що розширює поле діяльності дизайнерів.

Тканинне натяжное полотнище

Виготовляється з синтетичних ниток – поліестеру або нейлону. Використовується щільне сатинове переплетення. Може додатково оброблятися поліуретаном з виворітного боку для збільшення водонепроникності. Таке полотнище набагато міцніше плівки ПВХ, воно здатне витримувати перепади температур, тому його використовують для установки в неопалюваних (або опалювальних нерегулярно) приміщенях. Європейські виробники роблять полотнища шириною не більше 2 метрів. У Китаї традиційно виготовляють по 5 метрів шириною, що дозволяє виробляти монтаж без склеювання.

Натяжні стелі в кілька рівнів

Така конструкція використовується для особливих дизайнерських рішень. Наприклад, для візуального розділення приміщення на функціональні зони. А також використовується для приховування різних комунікацій, прокладених по перекриттях. Мають властивість водонепроникності. У них можна встановлювати світильники будь-яких типів.

Натяжні стелі з фотодруком

На них можна зобразити будь-який малюнок. Не тільки орнамент, а й художній твір або реальну фотографію, пейзаж, натюрморт. Існує технологія друку, що створює ефект об’ємності. Фотодрук можна зробити на всю площу стелі або зайняти тільки його частину. В якості основи для фотодруку можна використовувати як плівку ПВХ, так і тканинне полотнище.

Викличте безкоштовно фахівця-замірника

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

НАШІ КОНТАКТИ

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності