Натяжні стелі – це універсальний обробний матеріал, який дозволяє оформляти інтер’єр в будь-якому стилі. Ви завжди можете купити натяжну стелю в Києві в компанії “Екополіс”, а ми продовжимо тему про різні інтер’єрні стилі, де натяжне полотно грає важливу роль.

Японський стиль

Оформлення приміщення в японському стилі буде вдалим рішенням для будь-якої кімнати: вітальні, спальні або робочого кабінету. Ось рекомендації по влаштуванню натяжної стелі для кожної з них:

  • вітальня. Зазвичай ця кімната досить простора, тому тут можна змонтувати багаторівневу конструкцію. Освітлення робиться як за допомогою точкових світильників, так і за допомогою оригінальних люстр. Якщо вітальня невелика, можна використовувати традиційні японські світильники квадратної форми;
  • робочий кабінет. Тут стелю рекомендується розділити на зони з використанням квадратів. Це допоможе візуально розширити кімнату. На полотно можна нанести японські ієрогліфи методом фотодруку;
  • спальня. У цій кімнаті розподіл стелі на зони не вітається. Краще зробити його однотонним, використовуючи білий, кремовий або інший пастельний відтінок. Використовувати потрібно тільки матові полотна. Освітлення рекомендується влаштувати за допомогою точкових світильників, розташованих по периметру кімнати. Це дозволить рівномірно і м’яко висвітлити спальню.

Африканський стиль

При оформленні в африканському стилі домінуючими є кольори, характерні для фауни даного континенту. Це жовтий, теракотовий, червоний і інші відтінки. Кімната прикрашається виробами народної творчості, статуетками і масками африканських племен.

Для стелі в такому приміщенні підійдуть різні полотна широкої гами кольорів: від блакитних до коричневих відтінків. При оформленні рекомендується використовувати дерев’яні елементи. На полотно можна нанести зображення на африканську тематику. Це можуть бути і орнаменти, і тварини, і пейзажі, характерні для даного континенту. Оформлене таким чином приміщення буде виглядати оригінальним і екзотичним.

Очевидно, що натяжні стельові конструкції – це відмінний спосіб оформити приміщення в улюбленому стилі. Сьогодні це дуже популярно і доступно практично для всіх.

Викличте безкоштовно фахівця-замірника

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

НАШІ КОНТАКТИ

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності