Сучасний інтер’єр можна оформити в будь-якому стилі, використовуючи не тільки відповідні меблі, шпалери, але і певну конфігурацію стелі. Кращим рішенням буде монтаж натяжних стель. Купити натяжні стелі в Києві – це ідеальне і сучасне рішення.

Нижче ми розглянемо варіанти стильової обробки з використанням натяжних полотен.

Класичний стиль

Цей стиль передбачає використання певних елементів. Популярні фрески на стінах, свічники, колони, різьбленими дерев’яними меблями. Крім дерев’яних, використовуються мармурові елементи і вироби з щільної тканини.

Для натяжних стель, що доповнюють класичний стиль, рекомендується використовувати наступні відтінки: теракотовий, бежевий, синій і темно-коричневий. Вони добре підходять до всіх елементів, характерних для класики (люстри, колони, фрески). Часто в таких випадках застосовують фотодрук, але для цього можна використовувати тільки матові полотна. В якості зображень популярні пейзажі і картини відомих художників. Класичне оформлення буде вдалим і для віталень, і для спалень.

Модерн

Для цього напряму характерні помірність і стриманість, але колірна гамма в інтер’єрі може бути вельми яскравою. Наприклад, основним кольором для модерну вважається охра, також використовуються червоний і сірий.

У приміщеннях, оформлених в стилі модерн, рекомендується встановлювати білі стелі. Також допускаються оливковий, персиковий і кавовий відтінки. Темні кольори небажані (виняток може бути тільки для дуже просторих і добре освітлених приміщень). Якщо кімната не має природного освітлення, стеля повинна бути тільки світлою. Загальне оформлення приміщення повинно бути витримано в одному стилі, в формах вітається відсутність прямих ліній і симетрії.

Бароко

Стеля в такому приміщенні повинна виглядати оригінальною, химерною і добре освітленою. Оскільки полотна натяжних стель ідеально гладкі, вони відмінно підходять для оформлення в стилі бароко. Але є важлива умова: стеля обов’язково повинна бути з ліпниною білого або золотистого кольору. Також відмінно прикрасять полотно золочені візерунки.

Рекомендується зупинити свій вибір на полотнах блакитного, персикового або кремового відтінків. Але золотисті елементи присутні повинні обов’язково.

Етнічний стиль

Етніка особливо популярна серед людей з творчою натурою. Оформлення приміщення в етнічному стилі допомагає створити унікальний інтер’єр, який буде надихати на нові твори. Серед напрямків особливо популярні східний, індійський, африканський, античний і мексиканський стилі. Тут можливі комбінації і поєднання, що обмежуються виключно польотом фантазії. Дизайн доповнюється оригінальними деталями з дерева різних відтінків.

Викличте безкоштовно фахівця-замірника

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

НАШІ КОНТАКТИ

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності