Сучасні натяжні стелі Київ представляє в широкому асортименті, пропонуючи різні цікаві конфігурації і новинки. Наприклад, набирають популярності різьблені натяжні полотна. Перевага різьблених натяжних стель в тому, що вони універсальні і дозволяють реалізувати будь-яку дизайнерську ідею. При цьому замовник отримує привабливе оформлення приміщення без істотних витрат.

Технологічні особливості

Конструктивна особливість різьблених натяжних стель полягає в використанні двох рівнів. Перший називають фальшстелею, для нього вибирається будь-який колір за бажанням замовника. Далі монтується другий рівень з вирізами, через які буде проглядатися перший рівень. Найчастіше для другого рівня використовують білий колір. У будь-якому випадку потрібно поєднувати контрастні відтінки, щоб фальшстеля була добре помітна на тлі основного полотна.

Кольори і форми візерунка можуть бути якими завгодно. Тут все залежить виключно від фантазії дизайнера. Єдине обмеження полягає в необхідності використовувати тільки округлі форми для візерунків. Використання незграбних форм неминуче призведе до швидкого розриву полотна.

Переваги різьблених натяжних стель

  1. Підвищена звукоізоляція. Використання двох рівнів забезпечує гарне поглинання звуків.
  2. Простота технології. Всупереч явній складності конструкції монтаж різьблених натяжних стель не набагато складніше монтажу звичайної натяжної стелі і не забере багато часу.
  3. Універсальність конструкції. Різьблена натяжна стеля чудово підходить для приміщень будь-якого функціонального призначення. Вона відмінно прикрасить житлову кімнату (вітальню або спальню), а також приміщення спеціального призначення, для яких бажано особливе оформлення (басейн або ванна).
  4. Екологічність і безпека. Натяжні стелі робляться з безпечних матеріалів, вони відрізняються пожароюезпечністю і володіють антистатичним ефектом.
  5. Сполучуваність з іншими дизайнерськими рішеннями. Різьблені натяжні стелі можна вдало доповнювати іншими художніми прийомами, наприклад, наносити на них фотодрук. Також вони застосовуються при монтажі складних багаторівневих конструкцій.
  6. Довговічність. Незважаючи на більш складну технологію в порівнянні зі звичайною натяжною стелею різьблена стеля за тривалістю експлуатації не поступається іншим конструкціям.

Викличте безкоштовно фахівця-замірника

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

НАШІ КОНТАКТИ

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності