Віддаючи перевагу натяжній стелі, Ви можете назавжди забути про нерівності поверхні і різні дефекти покриття і замовити натяжні стелі в Києві у нас. За ідеально гладким полотном легко приховати комунікації, які псують інтер’єр. Сьогодні вибір полотен і інших матеріалів для натяжних конструкцій настільки різноманітний, що Ви можете змонтувати як просту однотонну стелю, так і складну конструкцію ексклюзивного дизайну. Також полотно можна використовувати для нанесення фотодруку.

Вибираючи потрібний тип і колір полотна, легко розгубитися. І якщо у Вас немає чіткого уявлення про те, як повинна виглядати Ваша нова стеля, можна зупинитися на універсальному варіанті. Їм може бути сатинове полотно, яке відрізняється приємним зовнішнім виглядом, помірною ціною і невибагливістю в обслуговуванні.

Типи натяжних сатинових стель

Ви можете вибрати один з декількох варіантів сатинових полотен залежно від того, який дизайн вам необхідний:

  • однотонний – найчастіше використовується полотно нейтральних відтінків (біле або кремове), яке гармоніює практично з будь-яким інтер’єром;
  • з малюнком – полотна з різними візерунками і іншими графічними елементами також користуються популярністю у дизайнерів;
  • з фотодруком – якщо Ви хочете створити свій особливий дизайн, можете замовити друк на полотні будь-якого зображення.

Переваги сатинових полотен

Сатинові полотна для натяжних стель мають цілу низку переваг. Їх особливість полягає в тому, що вони мають гладку блискучу поверхню, як глянцеві полотна, але при цьому, подібно до матового, не відображають світло. Сатинове полотно відрізняється високою щільністю, тому добре утримує воду при затопленні зверху. Також воно легко миється і є доступним за ціною.

Завдяки своїй вкрай низькій відбивній здатності, сатин є кращим матеріалом в порівнянні з глянцевим полотном там, де відбиття світла не потрібно. На сатиновій стелі не виникають відблиски від освітлювальних приладів. Такі полотна краще підійдуть для приміщень з класичним дизайном, де химерність глянцевих полотен буде зайвою.

Сатинова стеля універсальна. Вона гармонійно виглядає в будь-якому приміщенні незалежно від призначення і дизайнерського рішення. Тому сатинові полотна знайдуть своє місце і у вітальні, і в спальні, і у ванній, і на кухні. За зовнішнім виглядом сатинове полотно схоже на дуже якісно побілену або пофарбовану стелю.

Викличте безкоштовно фахівця-замірника

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

НАШІ КОНТАКТИ

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності