Кожен у своєму будинку бажає створювати затишну обстановку для повноцінного відпочинку. Для цього роблять ремонт: повний або косметичний. Міняють стиль інтер’єру, оновлюють меблі і ще багато всяких інших справ проводиться для поліпшення приміщень, в яких люди проводять своє дозвілля. Важливою частиною будь-якого ремонту можна виділити оформлення стелі. Часто основна стеля в будинку буває не ідеально рівною, з тріщинами. Всі ці недоліки дуже вдало може закрити натяжна стеля. Також, з її допомогою ховаються кабелі, вентиляція, дроти, стики панелей в панельних будинках і т. п. Якісні натяжні стелі Київ представляє в великому асортимент в компанії “Екополіс”. Тут можна замовити натяжні полотна будь-якої фактури і надійний монтаж.

натяжні стелі Київ

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

Натяжні стелі використовують в будь-яких приміщеннях: і в кухні, і у ванній кімнаті, в басейні та ін .
Є натяжні стелі з додатковою бактерицидною плівкою, які з успіхом встановлюються в медичних закладах.

Якісне полотно натяжної стелі, перш за все, екологічно безпечно, не конденсує вологу, не збирає пил, не вбирає запахи, не виділяє токсичних речовин, пожаробезпечне. Саме з такими матеріалами для натяжних стель працює персонал компанії “Екополіс”. Дані матеріали абсолютно надійні і виготовлені повністю з урахуванням всіх гігієнічних і санітарних норм.

Натяжна стеля надійно захистить приміщення від затоплення, якщо такий форс-мажор з верхнього поверху відбудеться. Плівка добре витримує велику кількість води, яку можна злити, відкривши частину стелі, потім, висушити саму стелю. Слідів від потопу на натяжній стелі не залишиться.

Термін служби натяжних стель досить тривалий до п’ятдесяти років. За допомогою такої стелі можна втілити в життя будь-які дизайнерські задуми, так як натяжні стелі можуть бути самої різної форми, кольору і фактури.

Хоча натяжні стелі встановлюються протягом дуже короткого терміну, але краще, якщо процедуру монтажу виконуватимуть фахівці, які впораються з будь-якими нюансами, що виникають в процесі цієї роботи.
Складнощі можуть виникнути, якщо треба заховати комунікації, якщо геометрія стелі має свої особливості, якщо треба монтувати вбудовані світильники або стелю багаторівневу. З усіма цими складнощами професіонали своєї справи впораються легко.

Тому, бажано, для користі справи, звертатися за встановленням натяжної стелі саме до них, а не намагатися зробити це самостійно.

Викличте безкоштовно фахівця-замірника

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

НАШІ КОНТАКТИ

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності