Якщо потрібний ремонт стелі – вирівнювання, оштукатурювання, фарбування, то всі проблеми можна вирішити разом, встановивши натяжну стелю. Ви отримаєте ідеально рівну поверхню, що приховує всі дефекти перекриття. Варіантів монтажу і стилістичних рішень натяжних стель дуже багато. Серед них найбільшою популярністю користується так звана французька натяжна стеля. Ви можете замовити натяжну стелю в Києві в компанії “Екополіс”. А сьогодні ми розповімо, у чому причина популярності французьких натяжних полотен.

Головні переваги

Натяжна стеля – це плівка ПВХ або тканинне полотнище. Така конструкція має ряд позитивних якостей. Згадати їх всі у форматі короткої статті не представляється можливим. Тому ми перерахуємо лише основні.

  1. Натяжна стеля може приховати будь-які дефекти конструкцій, які неможливо виправити оштукатурюванням. Наприклад, криво покладені плити перекриттів.
  2. Якщо роботи виконуються професіоналами, то весь процес монтажу займає не більше двох-трьох годин. Якщо ви будете штукатурити і фарбувати, то ремонт затягнеться на кілька днів.
  3. Замовник не обмежений практично нічим у виборі типу стелі і його виду. Тканинні, плівкові, матові і глянсові, з фотодруком або кольорові. Різноманітність варіантів настільки велика, що може поставити в глухий кут.
  4. Серед всіх підвісних конструкцій натяжна стеля в найменшій мірі зменшує висоту приміщення. Його можна встановлювати навіть в квартирах споруди 60-х років минулого століття, в так званих хрущовках.
  5. Встановлене полотнище має властивість утримувати воду. Один квадратний метр витримує вагу до 150 кг. Тому при затоці зверху ваше майно не буде пошкоджено.
  6. При монтажних роботах немає сміття і пилу. Деякі фірми-установники натяжних стель навіть не виносять меблі – тільки прилади і предмети, які можуть бути зіпсовані нагріванням повітря 600 С.
  7. Вартість матеріалів і установки нижче, ніж при монтажі конструкцій з гіпсокартону.

Ще одною позитивною властивістю натяжних стель є їх екологічна чистота. Полотнище не виділяє в атмосферу приміщень шкідливих речовин. Це гіпоалергенний матеріал. Його можна монтувати в дитячих ігрових кімнатах і спальнях. Монтаж французьких натяжних стель проводиться так, що їх, при бажанні, легко зняти і потім встановити назад. Що зручно, якщо ви захочете, наприклад, змінити систему освітлення. Цим вони вигідно відрізняються від полотнищ, встановлених по гарпунній системі.

Викличте безкоштовно фахівця-замірника

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

НАШІ КОНТАКТИ

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності