Затіваючи ремонт, більшість господарів квартир, котеджів намагаються придбати оздоблювальні матеріали, до яких можна віднести і натяжні стелі, як можно більш високої якості. І згадка в Мережі, що цей товар «від європейського виробника» є найкращою рекомендацією. Особливо тому, що бельгійські, французькі, німецькі або іспанські бренди натяжних стель обов’язково супроводжуються семирічною гарантією. Тобто, ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що протягом цього терміну полотнище не замінить ні кольору, ні фактури, воно все так же буде здатне витримати чималу кількість води, якщо вас заллють сусіди зверху. Не дивно, що багато хто прагне купити натяжні стелі європейської якості.

Звичайно ж, такі зобов’язання не можуть бути дані даром. Всі бренди європейських виробників натяжних стель значно дорожче тих, що пропонуються постачальниками з Південно-Східної Азії. Чи варто вкладатися – вирішувати, звичайно ж, вам. Але тут є реальний сенс один раз заплатити дорожче, ніж потім витрачатися на реставрацію, ремонт або повну заміну. Адже натяжна стеля є своєрідною довгостроковою інвестицією.

Полівінілхлоридна (ПВХ) плівка від європейського виробника має більш щільну структуру, вона набагато стійкіша до механічних пошкоджень. При цьому їх питома вага дещо менше, ніж у наших, вітчизняних аналогів. А це явно полегшує процес монтажу стелі.

Не варто забувати і про те, що вся європейська продукція супроводжується сертифікатами якості – ви можете бути впевненим в тому, що після монтажу ваш будинок не перетвориться на подобу газової камери.

Про різноманітність моделей, кольорів і малюнків можна сперечатися, проте європейці і тут явно на висоті – вибір у покупця явно дуже широкий. Йому пропонується до півтори сотні різних варіантів. Крім того, є можливість використання індивідуального дизайну шляхом нанесення зображення методом фотодруку.

Європейські натяжні стелі відрізняються і по фактурі. Пропонується не тільки традиційний набір з матового або глянцевого полотнища, але також сатинові, перламутрові, напівпрозорі або з ефектом «металік».

Самим ходовим варіантом є глянцеві натяжні стелі ПВХ, для них колірна палітра найбільш широка. Матові полотнища більш доречні в приміщеннях, дизайн яких витриманий в консервативному або аскетичному (скандинавському) стилі. Напівпрозорі моделі здатні створити неповторну гру світлових відблисків і тіней. Перламутр і металік дають простір для креативних ідей дизайнерів, вони відмінно підходять для стилю Hi-Tech.

Викличте безкоштовно фахівця-замірника

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

НАШІ КОНТАКТИ

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності