Натяжні стелі давно вже стали одним з найпопулярніших прийомів, використовуваних при обробці приміщень різного призначення – від офісних до житлових. Їх популярність обумовлена ​​відмінними експлуатаційними характеристиками і відносно низькою ціною. Встановлені одного разу, вони здатні служити десятиліттями, не вимагаючи заміни або ремонту. Крім того, натяжні стелі дають широке поле діяльності дизайнерам і дозволяють створювати ексклюзивні конструкції. Не дивно, що запит “натяжні стелі Київ ціна” такий популярний в Інтернеті.

Виробники полотнищ натяжних стель поставляють на будівельний ринок дуже широкий спектр продукції, що відрізняється не тільки матеріалом основи (тканина, плівка ПВХ), але і кольором – від монохромних до багатобарвних і фотодруку. Це дозволяє виконати обробку стелі в будь-якому стилі.

Сучасні тенденції в оформленні натяжних стель

Дуже багато власників квартир, приступаючи до ремонту, приймають рішення створити дизайнерську композицію в так званому сучасному стилі, хоча і не уявляють собі, що це таке в принципі. Насправді поняття «сучасний стиль» складається з кількох абсолютно різних рішень, два з яких є базисними для інших. Давайте познайомимося з ними.

Hi-Tech

Цей напрямок дизайну ставить на чільне місце проходження стилю високих технологій, хоча деякі гумористи не проти перефразувати його в вираз: «Хай так!» Прийнято вважати, що йому відповідають суворі, прямі лінії і велика кількість різноманітних кутів, при цьому колірна гамма стримана, холодна, часто з присутністю металевого блиску. Мінімалізм у всьому значно спрощує монтаж такої натяжної стелі.

У стилі хай-тек можливе використання декоративних деталей, але абсолютно протипоказано застосування так званих кислотних кольорів. Традиційний набір кольорів – сірий, білий, синій і їх варіанти з металевим відблиском.

Допускається створення як однорівневих, так і багаторівневих конструкцій. Відповідність стилю підкреслюється підсвічуванням – світлодіодним або з використанням газорозрядних ламп, спектр світіння яких навмисно зсувається в холодну сторону, ближче до сліпучо-білого і блакитного.

Є тільки одна складність: предмети обстановки з претензією на вишуканість, наприклад, антикварні крісла або бабусині комоди, виглядатимуть на тлі таких стель дещо безглуздо. Зате меблі зразка шістдесятих припали б дуже доречно.

Поп-Арт

Для цього стилю характерно зонування приміщення, що досягається, наприклад, створенням ніш. В інтер’єрі широко використовуються тканини кислотних кольорів, пластик, скло. Вітається поєднання того, що не прийнято ставити поруч один з одним.

Підлога і стеля повинні контрастувати один з одним. Цей же прийом можна використовувати при виборі меблів і шпалер. Особливою фішкою стилю поп-арт є використання так званих принтів. Фотографії артистів і спортивних зірок, кадри з фільмів та мультфільмів. Загалом, як у фільмі «Васабі»: «Хочу на шпалерах атомний вибух, і навколо нього танцюють люди».

Найбільш відповідний набір кольорів – зелений, жовтий, червоний, ще краще в поєднанні з чорним і білим. Чим більше «кислотності», тим краще.

І не забудьте про різні декоративні елементи. Це можуть бути вази, килими та килимки.

Викличте безкоштовно фахівця-замірника

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

НАШІ КОНТАКТИ

Натискаючи на кнопку, Вы погоджуєтесь з Політикою конфіденційності